Опишіть свій досвід і навички - це підвищить ваші шанси одержати роботу мрії.Повна зайнятість. Досвід роботи від 1 року.Вакансію зараз переглядає 1 шукач. Відгукніться першим!Інвентаризація Управління рестораном Приготування стравОпис вакансіїШукаємо су-шефа у відпочинковий комплекс «ПЛЯЖ POOl&SPA»!Робота сезонна (кінець травня-початок вересня) з можливістю подальшої співпраці в інших закладах мережі «Самогонна Ресторація»!Графік роботи: 3/3, 4/2, 9.00 - 22.20 год.Зарплата: 23250−24000 грн за 15 роб. змін.Завдання: управління кухнею ресторану:
організація роботи кухні;
контроль технології та якості приготування страв;
складання списку закупки продуктів, проведення інвентаризації;
контроль дисципліни, порядку та чистоти на кухні.
Ви будете працювати з крутою професійною командою на локації просто неба та зможете відчуєте неймовірну атмосферу літа!Більше інформації з радістю розповім за тел.: , Надія.