Кухар у суші-бар, сушист
Лазарєва П.С., ФОП
- Ровно
- Постоянная работа
- Полная занятость
- готувати страви японської кухні (суші, суші бургери, суші рол доги);
- керувати кухнею: планувати процеси, контролювати дотримання технологій, чистоту та санітарію
- навчати, мотивувати та організовувати команду кухарів
- контролювати закупівлі, залишки та собівартість;
- досвід роботи шефом або су-шефом у суші барі від 1 року
- охайність, відповідальність, пунктуальність
- Своєчасна виплата ЗП без затримок - ставка + бонуси.
- Комфортні умови праці, де ти зможеш проявити своє вміння вчитися новому.
- Компенсація харчування за робочий день.
- Розвіз до дому в межах міста, після зміни.
- Дружня атмосфера в колективі, який підтримує та надихає.
- Знижка на всі страви з нашого меню для співробітників.
work.ua