Кухар Повар
Мандрівник
- Винница
- Постоянная работа
- Полная занятость
- Наявність професійних навичок кухаря та досвіду роботи
- Складання закупки, приймання закупки, контроль якості закуплених продуктів
- Чітке знання та дотримання технологічних карт приготування страв з меню закладу
- Дотримання технологічних стандартів та правил зберігання продуктів та сировини
- Дотримання чистоти кухонної зони
- Виконання вимог адміністрації (в межах робочих питань)
- Графік 4/4 (вихідні за узгодженням)
- Час з 10.00 до 22.00
- Своєчасна виплата заробітної плати кожної неділі
- Відсотки та премії
- Офіційне працевлаштування
- Професійний дружній колектив
- 15 років роботи у ресторанній сфері
- Харчування
- Зручне розташування та транспортна розв'язка
- Використання сучасних процесів та технологій приготування та зберігання страв
Rabota