Керівник напрямку інновацій

Київхолдинг, торгово-виробнича група компаній

  • Киев
  • Постоянная работа
  • Полная занятость
  • 3 д. назад
Опис вакансіїВимоги:
  • Профільна вища освіта (інженер-технолог хлібопекарного та конд.виробництва).
  • Досвід роботи від 5 років на посаді провідного інженера-технолога, від 3 років на посаді головного інженера - технолога, головного технолога, начальника лабораторії.
  • Знання технології виробництва хлібобулочних та борошняних кондитерських виробів.
  • Знання основних технологічних і конструктивних особливостей, характеристик та споживацьких властивостей продукції, її відмінності від вітчизняних та зарубіжних аналогів, переваги та недоліки.
  • Знання нормативної та законодавчої бази України та ЄС щодо виробництва та реалізації хлібобулочних та борошняних кондитерських виробів.
  • Знання основних принципів та положень НАССР.
  • Знання основ маркетингу, менеджменту та економіки.
  • Уміння аналізувати та використовувати аналітичні дані з метою отримання максимального прибутку для компанії
  • Вміння працювати в команді, багатозадачності, аналітичне мислення, хороші організаторські здібності.
Обов'язки:
  • Розробка та впровадження у виробництво нових видів продукції, нових технологій згідно розробленого завдання.
  • Аналіз тенденцій ринку, сировини, кращих рішень конкурентів, підготовка пропозицій щодо використання існуючого досвіду.
  • Розробка та затвердження нових НД (ТУ, Рецептур та ТІ), розрахунок харчової та енергетичної цінності.
  • Організація та проведення пробних виробничих випікань з метою випробування нових видів сировини та добавок, надання рекомендацій щодо їх використання.
  • Проведення дослідно-експериментальних робот з метою вдосконалення технологічних схем та режимів виробництва.
  • Підготовка наказів, вказівок, листів та розпоряджень що стосуються постановки нових продуктів на виробництво.
  • Аналіз причин, що призвели до випуску неякісної продукції та надання пропозицій щодо поліпшення якості виробів.
  • Організація та проведення дослідних робіт з метою подовження строків придатності виробів, отримання висновків санітарно-епідеміологічної експертизи в органах виконавчої влади з питань охорони здоров'я України.
Умови роботи:
  • Офіційне оформлення згідно КЗпП України (оплачуваний лікарняний / відпустку).
  • Стабільна заробітна плата (2 рази на місяць).
  • Графік роботи: пн-пт з 8:00 до 17:00
ВідгукнутисяХарчова промисловість, більше 1000 співробітників

work.ua