Директор ресторану
Синишин Тарас Антонович
- Тернополь
- Постоянная работа
- Полная занятость
- Попередній досвід роботи на аналогічній посаді;
- Вища освіта в галузі готельно-ресторанного бізнесу або адміністрування;
- Відмінні комунікативні навички та вміння працювати в команді;
- Високий рівень організаційних здібностей;
- Вміння працювати в умовах високого темпу роботи та стресостійкість.
- Організація та контроль роботи персоналу ресторану;
- Забезпечення високого рівня обслуговування гостей;
- Контроль за дотриманням стандартів обслуговування та санітарних норм;
- Планування та координація робочих процесів у ресторані;
- Ведення звітності та забезпечення обліку фінансових показників ресторану.
- Конкурентну зарплату та преміальну систему;
- Можливість кар'єрного росту та професійного розвитку;
- Дружню атмосферу та професійний колектив.
Jobs.ua