Шеф-повар по розробці нового меню (с. Нижня Дубечня)
Бізнес Груп
- Вышгород, Киевская Область
- Постоянная работа
- Полная занятость
- Розробка та впровадження нових видів продукції;
- Розширення асортименту відповідно до можливостей обладнання;
- Навчання та проведення майстер класів по асортименту;
- Організація процесу виробництва і контроль дотримання технологій приготування продукту;
- Розробка технологічних карт і рецептів для нового продукту;
- Складання заявок на необхідну сировину та контроль своєчасного її отримання;
- Контроль і оцінка якості сировини та готової продукції;
- Розробка заходів щодо зниження собівартості продукції;
- Контроль дотримання працівниками санітарних норм і правил;
- Навчання персоналу;
- Контроль списання сировини;
- Участь в інвентаризації.
- Досвід роботи на аналогічній посаді
- Знання технології кулінарного виробництва (продукти довготривалого зберігання)
- Вміння розраховувати рецептури та технологічні карточки з нуля
- Знання специфіки технології (шокова заморозка, зберігання продукта в газовому середовищі)
- Досвідчений користувач ПК (Excel,1C)
- Комунікабельність, організованість
- Аналітичні здібності
- Відповідальність
- Стресостійкість, організованість
- Спрямованість на результат
- Гідну заробітну плату
- Офіційне працевлаштування
- Цікаву і динамічну роботу у великій компанії
- Графік роботи: 9.00−18.00 (будні)
- Компенсація палива.
work.ua