
Начальник виробництва кулінарії
- Вишнёвое, Киевская Область
- Постоянная работа
- Полная занятость
- Досягати цілей - твоїх і командних
- Бути організованим, дисциплінованим і стратегічним
- Мати аналітичне мислення і приймати рішення на основі фактів та цифри
- Створювати атмосферу довіри, підтримки та професійного росту
- Бути авторитетом, мотиватором і водночас другом команди
- Пам'ятати, що турбота про Гостя - це головний стандарт якості
- Організація роботи виробництва "від А до Я": від графіків, зборів і відпусток персоналу до стратегічного планування
- Контроль якості - дегустації, робота зі сировиною, рекламації, аудитами й лабораторіями
- Робота з цифрами - звітність, накладні, автозамовлення, залишки й перерахунки
- Управління ресурсами - обладнання, спецодяг, інвентар, ремонти
- Управління людьми - підбір, навчання, адаптація, розвиток, мотивація
- Дотримання стандартів санітарії, гігієни та НАССР
- Команду, яка цінує лідерство та підтримку
- Можливість втілювати ідеї, впливати на процеси та бачити результат
- Простір для розвитку - як професійного, так і особистого
- Можливості для кар'єрного зростання та розвитку
- Гнучкий графік роботи
- Офіційне працевлаштування
- Безкоштовні гарячі обіди
- Сучасний та дружній колектив
- Гідна та стабільна оплата праці
- Знижки на власне виробництво «Сільпо» (кулінарія, випічка, кондитерські вироби, чай та кава)
Rabota