Керуючий рестораном
Bacara coffee
- Ивано-Франковск
- Постоянная работа
- Полная занятость
- організація щоденної роботи ресторану;
- робота з командою: підбір, навчання та адаптація персоналу, підтримка мотивації та професійного розвитку, забезпечення згуртованості та ефективної взаємодії між усіма членами команди, формування графіку роботи;
- планування і досягнення фінансових показників: food cost, контроль касової дисципліни, аналіз інвентаризацій;
- аналіз фінансових звітів і впровадження рішень для підвищення прибутковості;
- забезпечення високого рівня сервісу та задоволеності гостей, підтримка атмосфери гостинності та сервісного підходу;
- опрацювання та аналіз відгуків, скарг, пропозицій гостей;
- контроль своєчасного постачання якісних продуктів і товарів - співпраця з відділом закупівель/логістики.
- організація технічного обслуговування приміщення та обладнання;
- контроль дотримання санітарних норм, системи HACCP та пожежної безпеки;
- робота з дозвільною документацією, перевірками, аудитами.
- маєш досвід роботи на схожій та\або аналогічній посаді;
- вмієш знаходити та приймати рішення;
- лідер, що вміє мотивувати та будувати свою команду;
- знаєш як працювати з фінансовими показниками: фудкост, рентабельність тощо;
- вмієш організувати процеси в закладі та контролювати їх дотримання;
- проактивний (а) та націлений (а) на результат;
- маєш бажання розвиватись в цій сфері.
- місце роботи - офіс: вул. Івана Мазепи, 3 та ресторан: вул. Бельведерська, 27 Б;
- графік роботи - офісний: пн-пт 9:00-18:00 (гнучкий), а також можлива робота у вихідні за потреби (компенсуються вихідними у будні дні);
- мотивуючу оплату праці двічі на місяць;
- офіційне працевлаштування;
- корпоративні переваги: знижки на продукцію компанії, регулярні тімбілдинги та внутрішні заходи для команди;
- можливість розвитку в динамічній компанії;
work.ua