Кухар
DRY LEAF
- Харьков
- Постоянная работа
- Полная занятость
- Приготування страв згідно з меню клубу (закуски, гарячі страви, фаст-фуд);
- Контроль якості та подачі страв;
- Дотримання санітарних норм і правил безпеки;
- Підтримання чистоти на робочому місці.
- Досвід роботи кухарем від 1 року (можливий розгляд кандидатів без великого досвіду, але з бажанням навчатись);
- Вміння працювати з простим меню (гриль, салати, закуски, бургери тощо);
- Охайність, відповідальність, пунктуальність;
- Вміння працювати в команді.
- Гнучкий графік роботи (зміни узгоджуються індивідуально);
- Стабільну та своєчасну зарплату;
- Дружню команду та приємну атмосферу без зайвого стресу;
- Можливість професійного розвитку.
Rabota