Керівник відділу (Кулінарія)

Retail Group

  • Киев
  • Постоянная работа
  • Полная занятость
  • 2 д. назад
Retail Group - провідний торговельний холдинг України з 25-річним досвідом у ритейлі, який управляє мережами «Велмарт», «Велика Кишеня» та «ВК Експрес». У складі холдингу 59 магазинів загальною площею понад 160 000 кв.м., які обслуговують більше 80 мільйонів покупців щороку. У штаті - понад 5 500 співробітників. До складу холдингу також входять мережі ТРЦ - «Екватор», «Мультипарк», «Турбіна» та охоронна компанія «Баярд 9».Запрошуємо до команди Керівника відділу КулінаріяКомпанія пропонує:
  • Конкурентний рівень заробітної плати (ставка та КРІ)
  • Медичне страхування, корпоративний мобільний зв'язок
  • Знижки на харчування
  • Робота в офісі, відрядження
Обов'язки:
  • Забезпечення безперебійної роботи кулінарного виробництва згідно затверджених планів.
  • Контроль дотримання графіків виробництва.
  • Формування, підтримання та оновлення асортиментного ряду кулінарної продукції.
  • Контроль виконання меню, технологічних карт та стандартів приготування.
  • Аналіз популярності страв, оптимізація асортименту під сезонність, попит та акційні програми.
  • Контроль дотримання стандартів якості готової продукції та сировини.
  • Контроль за дотриманням термінів придатності продукції та умов її зберігання.
  • Підбір, навчання, адаптація та розвиток персоналу відділу.
  • Проведення планових нарад, оцінка ефективності працівників.
  • Контроль обліку витрат сировини та допоміжних матеріалів.
  • Контроль списання неякісної продукції та залишків сировини.
  • Аналіз собівартості страв та заходи щодо її оптимізації.
  • Підготовка звітності за результатами роботи відділу (продажі, витрати, списання)
  • Взаємодія з комерційним відділом щодо акцій, розміщення та цінової політики.
  • Співпраця з відділом закупівель щодо забезпечення якісною сировиною.
  • Підготовка та подання звітів в центральний офіс.
  • Планування виробництва кулінарної продукції згідно попиту, акцій, святкових періодів.
Вимоги:
  • Вища освіта (бажано у сфері технології харчових продуктів);
  • Досвід роботи на харчовому підприємстві від 5 років;
  • Глибоке знання технологічних процесів, собівартості, цінової політики;
  • Відмінні організаційні, аналітичні та комунікаційні навички.
Якщо вас зацікавила дана вакансія, і ви маєте релевантний досвід, будь ласка, надсилайте резюме із очікуваним рівнем винагороди Стандартний термін розгляду резюме - 7 днів. Відсутність відповіді протягом цього часу означає, що, на жаль, на сьогодні у нас немає відповідних вакансій. При цьому Ваше резюме буде збережено в нашій базі даних і якщо відповідна вакансія з'явиться в наступному, ми запропонуємо її Вам для розгляду.

Rabota