Територіальний менеджер

Euro Food Service

  • Львов
  • Постоянная работа
  • Полная занятость
  • 7 д. назад
Опис вакансії«Євро Фуд Сервіс» оголошує конкурс на позицію територіального менеджера у Львівській, Тернопільській областях.Вимоги:
  • вища освіта;
  • досвід продажів від 5-ти років у FMCG як територіальний менеджер, супервайзер;
  • володіння технікою активного продажу;
  • володіння технікою проведення переговорів;
  • навички проведення презентацій та публічних виступів;
  • знання ПК на рівні впевненого користувача (Microsoft office, Power Point);
  • права категорії В (стаж водіння від 1 року);
  • наявність власного автомобіля;
  • особисті якості: комунікабельність, організованість, цілеспрямованість, бажання розвиватись.
Умови роботи:
  • Гідний рівень офіційної ЗП + можливості заробляти + компенсація витрат, пов'язаних із виконанням посадових обов'язків;
  • Повний соціальний пакет, згідно із законодавством України + медичне страхування;
  • Можливості професійного та особистісного розвитку + кар'єрне зростання.
Обов'язки:1. Організація та ведення продажів продукції:
  • ведення бази дистриб'юторів;
  • оперативне реагування на інформацію, що надходить від дистриб'ютора, та доведення її до відома регіонального менеджера;
  • з'ясування потреб контрагента у продукції, узгодження замовлень дистриб'ютора, у відповідність до його потреб та наявністю складського запасу в асортименті;
  • мотивація дистриб'ютора на співпрацю відповідно до затверджених програм зі стимулювання збуту.
2. Планування та аналітична робота:
  • участь у формуванні щомісячного плану продажу;
  • аналіз даних продажу та відвантажень дистриб'ютору в розрізі асортиментного ряду;
  • надання звітів за підсумками роботи відповідно до регламентів.
3. Забезпечення продажів:
  • прийом та обробка замовлень клієнтів;
  • здійснення інформаційної підтримки контрагентів;
  • інформування дистриб'ютора про всі зміни в асортименті, збільшення та зниження цін, акції з стимулювання попиту, час приходу продукції на склад; остаточне узгодження умов за цінами, датою відвантаження та способом доставки продукції;
  • передача заявок на доставку продукції до відділу логістики;
  • участь у розробці та реалізації проектів пов'язаних з діяльністю відділу оптових продажів;
  • робота з торговою командою дистриб'ютора: щоденні зустрічі, постановка цілей на період, постійний моніторинг представленості продукції у торгових точках (сторчеки), проведення польових тренінгів для торгової команди дистриб'ютора;
  • участь у робочих нарадах;
  • підтримка в актуальному стані даних про клієнта в інформаційній системі.
ВідгукнутисяХарчова промисловість, 250-1000 співробітників

work.ua