Кухар
Черновська Д.А., ФОП
- Полтава
- Постоянная работа
- Полная занятость
- вміння працювати з технологічними картами
- порядність, дисциплінованість, відсутність шкідливих звичок, креативність
- розуміння сучасних тенденцій в ресторанному бізнесі, новітніх технологій
- Приготування страв згідно з технологічними картами та стандартами закладу.
- Контроль якості та свіжості продуктів.
- Дотримання санітарно-гігієнічних норм та правил.
- Підтримання чистоти на робочому місці.
- Проведення інвентаризації продуктів.
- можливість реалізувати свої знання та здібності
- дружній колектив
- харчування та проживання за рахунок роботодавця
- високий рівень заробітної плати Графік роботи: 3/3 або за домовленністю (вахта). Харчування та проживання у період змін за рахунок роботодавця.
work.ua