Технолог харчового виробництва
Лесаффр Україна, ТОВ
- Львов
- Постоянная работа
- Полная занятость
- вищу профільну освіту (спеціальність «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів»)
- досвід роботи від 3-х років за фахом;
- бажано володіння англійською мовою (Pre-Intermediate).
- знання: технологія і устаткування хлібопекарського виробництва; основна сировина для виробництва хлібобулочних виробів; хлібопекарські властивості пшеничного та житнього борошна; дріжджі, їх властивості; способи приготування пшеничного і житнього тіста, їх порівняльні характеристики; мікрофлора пшеничних і житніх заквасок; технологічні властивості інгредієнтів, які входять до складу поліпшувачів;
- навички: проведення пробних випікань хлібобулочних виробів, аналіз основних показників якості хліба; самостійне приготування основних видів хлібобулочних виробів; вміння аналізувати причини виникнення основних дефектів хлібобулочних виробів, а також пошук шляхів усунення цих дефектів;
- особисті якості: комунікабельність, ініціативність, бажання розвиватися, отримувати нові знання, вміння аналізувати ситуацію, що склалася і приймати рішення.
- здійснення технологічної підтримки хлібопекарських підприємств, які використовують продукцію ТОВ «Лесаффр Україна» або є потенційними клієнтами;
- проведення демонстраційних випікань, тестувань інгредієнтів ТОВ «Лесаффр Україна» в пекарському центрі та у виробничих умовах;
- Розробка технологічних рекомендацій по використанню продукції Lesaffre для клієнтів;
- проведення семінарів та підготовка презентацій для клієнтів ТОВ «Лесаффр Україна».
- стабільну роботу в міжнародній компанії;
- широкі можливості для професійного росту;
- офіційне оформлення, згідно законодавства України;
- своєчасну та офіційну оплату праці;
- медичне страхування працівників.
Rabota