Бренд-шеф у Шептицький
Євро-Комерс
- Львов
- Постоянная работа
- Полная занятость
- Розробка та впровадження унікальної кулінарної концепції для мережі магазинів;
- Створення та оновлення асортименту страв з м'яса та інших кулінарних виробів;
- Проведення дегустацій, відпрацювання нових рецептів та впровадження актуальних трендів у кулінарії;
- Навчання та наставництво команди кухарів;
- Контроль дотримання стандартів якості у всіх торгових точках;
- Оптимізація процесів приготування та підвищення ефективності роботи.
- Досвід роботи бренд-шефом, шеф-кухарем або технологом у сфері кулінарії;
- Вміння організовувати роботу команди та навчати персонал;
- Креативність, відповідальність, стратегічне мислення.
- Офіційне працевлаштування та стабільну роботу;
- Можливість реалізувати власні кулінарні ідеї у масштабах мережі;
- Вплив на розвиток асортименту та імідж бренду;
- Роботу в команді однодумців.
work.ua