Су-шеф
Бральчук О. О., ФОП
- Хмельницкий
- Постоянная работа
- Полная занятость
- Піриготування та контроль якості приготування страв японської кухні та локшини WOK.
- Організація робочого процесу на кухні, координація команди кухарів.
- Забезпечення дотримання санітарних норм та стандартів безпеки харчових продуктів.
- Забезпечувати безперебійну роботу кухні
- Підтримувати якість та презентацію кожної страви.
- Навчати та мотивувати команду кухарів.
- Співпрацювати з адміністрацією для покращення процесів.
- Маєш досвід роботи на кухні від 1 року, бажано у сфері японської кухні
- Вмієш організовувати роботу колективу та підтримувати порядок.
- Відповідальний, уважний до деталей і прагнеш до високої якості.
- Готовий працювати у динамічному ритмі та навчатися новому.
- Маєш бажання розвиватися у кулінарній сфері та зростати разом із командою.
- Конкурентну заробітну плату - 50 000 грн.
- Офіційне працевлаштування та стабільність.
- Роботу у дружньому колективі, де цінують твої зусилля.
- Можливість професійного росту та освоєння нових кулінарних технік.
- Комфортні умови праці у сучасному закладі.
- Гнучкий підхід в організації робочого часу. Графік роботи: 9:30-22:00 20−24 зміни Від 2000 грн за зміну
work.ua