Су-шеф
Амбар-Маркет, ТОВ
- Сумы
- Постоянная работа
- Полная занятость
- Організація та контроль усіх виробничих процесів на кухні, забезпечення своєчасного приготування страв.
- Приготування страв згідно технологічних карт, підтримка санітарних норм.
- Участь в розробках нових рецептур та запуску нових видів продукції.
- Контроль якості готових страв.
- Контроль залишків заготовок, планування виробництва відповідно до попиту.
- Замовлення необхідних інгредієнтів для готування.
- Організація роботи команди: навчання, допомога в підвищенні кваліфікації персоналу.
- Досвід роботи на аналогічній або суміжній посаді від 2-х років.
- Знання технік приготування страв японської кухні, знання санітарних норм та стандартів якості.
- Вміння керувати командою і працювати в умовах високого темпу.
- Високий рівень відповідальності, комунікативні та організаційні навички, стресостійкість, увага до деталей.
- Стабільну, своєчасну та конкурентоспроможну заробітну плату, що відповідає досвіду та кваліфікації (за результатами співбесіди).
- Можливість реалізації своїх знань, досвіду, лідерських якостей.
- Роботу в компанії, що слідкує за трендами, цінує співробітників і розвивається разом з ними.
Rabota