Кухар
Profood
- Одесса
- Постоянная работа
- Полная занятость
- Досвід роботи на кухні від 1 року (кафе, ресторан, кейтеринг або доставка їжі);
- Вміння працювати за техкартами та дотримуватись рецептури (чітко по грамах);
- Охайність та дотримання санітарних норм;
- Відповідальність і пунктуальність;
- Уміння працювати з великими обсягами продуктів;
- Швидкість та уважність до деталей;
- Готовність працювати в команді.
- Ставка 1000−2000 грн/день (залежно від досвіду та навантаження)
- Стабільні виплати без затримок
- Робота на кухні ProFood (Одеса)
- Графік: 9:00 - 18:00 зміни - за домовленістю, сб вихідний
- Приготування страв за технологічними картами (чітко по грамах);
- Контроль якості та смаку готових страв;
- Дотримання санітарних норм і чистоти на робочому місці;
- Робота з великими обсягами продуктів;
- Співпраця з іншими кухарями та фасувальниками.
work.ua