
Головний технолог м'ясопереробного підприємства
- Хмельницкий
- Постоянная работа
- Полная занятость
- Досвід роботи в галузі м'ясопереробного виробництва (забійні цехи, м'ясокомплекси, виробництва напрямку свинопереробки будуть пріоритетом)
- Технічні вимоги до м'ясопереробного обладнання, принципи його роботи
- Законодавчі та нормативні акти у сфері охорони праці, санітарних норм HACCP, ISO 22000, інші стандарти безпеки харчового виробництва
- Можливість релокації
- Cкладання планів впровадження нової технології, підвищення техніко-економічної ефективності виробництва
- Формування технологічних карт виробничого процесу
- Затвердження змін, що вносяться в технічну документацію у зв'язку з коригуванням технологічних процесів і режимів виробництва
- Контроль виконання перспективних і річних планів технологічної підготовки виробництва, дотримання встановлених технологічних процесів
- Розробка і впровадження у виробництво нових видів продукції, розширення асортименту
- Атестація якості продукції, що випускається
- Організація роботи модернізації комплексу
- Контроль санітарного стану комплексу відповідно стандартів HACCP
- Бронювання
- Компенсація оренди житла та палива
- Можливість росту та розвитку
Rabota