Бренд-шеф
966
- Харьков
- Постоянная работа
- Полная занятость
- ми більше 10 років на ринку;
- близько 87% наших клієнтів-постійні;
- ми представлені у 4-х містах нашої країни (Харків, Одеса, Дніпро, Київ), а також відчинили свої двері у Варшаві.
- Відвідувати та вести локації мережі, із контролем за показниками food coast, маржею, інвентаризаціями та технологічними процесами (якість страв, навчання персоналу, техкарти тощо);
- Запускати та займатися відкриттям кухонь у нових філіях (від планування приміщення - до навчання персоналу);
- Впровадження та контроль дотримання стандартів HACCP;
- Проробляти нові інгредієнти та страви для оптимізації витрат;
- Контролювати у мережі якості поставок та вхідної сировини, правил зберігання продукції, контроль за дотриманням усіх санітарних норм, результатів переобліків;
- Оптимізувати обсяги закупівель, прогнозування потреб;
- Затверджувати на посаду та навчати шеф-кухарів у кожному закладі;
- Допомогати в організації та участь у створенні рекламних матеріалів та маркетингових подіях: фотосесії, відеоролики;
- Постійний пошук покращень технологічного процессу для поліпшення операційних показників.
- Шанс реалізувати в житті свої найсміливіші кулінарні мрії та розкрити свій потенціал Бренд-шефа;
- Можливість запускати нові проекти, у тому числі за кордоном, та приймати ключові рішення;
- Прогресивне керівництво та френдли команду, а також використання сучасних технологій у роботі (корпоративні месенджери, CRM, аналітика).
- Гідну та стабільну зарплату, що відповідає Вашому досвіду, з виплатами 2 рази на місяць, без затримок;
- Відрядження у заклади мережі по Україні, а також за кордон, з покриттям всіх витрат;
- Зручний графік роботи, п'ятиденка, з двома вихідними 5/2, з великою кількістю відряджень;
- Оплачувану відпустку;
- Смачні, безкоштовні обіди всім співробітникам;
- А також круті корпоративні знижки на всю нашу чудову продукцію (суші та роли).
- Ти працював шеф-кухарем або бренд-шефом у мережах у сфері HoReCa і ти маєш досвід роботи на керівній посаді від 5 років;
- Володієш секретами азійської кухні;
- Є досвід роботи з FIFO, food-cost, інвентаризаціями, списаннями, базовими програмами Office 365 та 1С;
- Знаєш принципи та основи системи HASSP;
- Вмієш навчати та мотивувати персонал, системно підходиш до його контролю та навчання;
- Ефективно розподіляєш співробітників по робочих процесах;
- знаєш всі нюанси роботи кухні та співпраці з постачальниками;
- Готовий до відряджень по території України та за її межами;
- Ти лідер, ти гориш улюбленою справою, тобі цікаві нові проекти, а ще ти гуру японської кухні.
work.ua