
Заступник керуючого по виробництву (випічка/кулінарія/м'ясо)
- Запорожье
- Постоянная работа
- Полная занятость
- має досвід роботи на аналогічній посаді;
- має успішний досвід організації роботи колективу; орієнтований на результат, доброзичливий, клієнтоорієнтований;
- досвід роботи в роздрібній мережах або на харчових виробництвах від 1 років;
- Контроль роботи виробничого цеху;
- Організація технологічних процесів на виробництві, замовлення сировини, контроль залишків, контроль якості;
- Контроль за дотриманням працівниками норм і вимог щодо якості, асортименту, смаковими якостями і т.д .;
- Ведення всієї документації виробництва, проведення інвентаризації
- Оформлення згідно з КЗпП України;
- Навчання за рахунок компанії, кар'єрний зріст;
- Дружній колектив;
- Безкоштовні обіди.
- Умови виплати заробітної плати (порядок та строки її виплати, поділ на посадовий оклад та преміальну частину), графік роботи та інші деталі будуть обговорюватись на співбесіді
Rabota