Менеджер ресторану
Split-Lviv, клуб
- Львов
- Постоянная работа
- Полная занятость
- Досвід роботи офіціантом від 2-х років;
- + Досвід роботи в сфері обслуговування на посаді менеджера, адміністратора ресторану від 1-го року, робота з сервісом та касовою дисципліною;
- Знання української, англійської мов (на грамотному розмовному рівні);
- Мати: психо-емоційну стійкість, самоорганізованість, самомотивацію, комунікативні здібності, культуру мови та високий рівень культури;
- Володіти лідерськими та організаторські здібностями та вмінням працювати в колективі;
- Позмінний графік: 15−17 з/м;
- Навчання, відрядження;
- Знижка на меню;
- Роботою в команді професіоналів;
- Оплата праці: від 30 000 + деталі при співбесіді.
work.ua