Керівник цеху
Сорокін О. Є., ФОП
- Ивано-Франковск
- Постоянная работа
- Полная занятость
- Обов'язковий досвід роботи у виробництві овочевих або м'ясних консервів
- Власна база рецептур вітається.
- Харизма лідера, вміння делегувати обов'язки та навички ефективного контролю виконання завдань
- Вміння мотивувати команду та вести за собою людей
- Категорична чесність, скрупульозність та пунктуальність - є обов'язковими вимогами.
- Цех розташований у селі Ямниця Івано-Франківській області
- Графік роботи: з понеділка по п'ятницю. з 8 до 17 або з 9 до 18
- Організація роботи цеху для поставок продукції цеху у власну мережу магазинів
- Контроль поставок сировини
- Формування сезонних пропозицій
- Використовуючи ресурси компанії - пошук та виховання команди персоналу пекарні.
- Щоденний контроль роботи цеху та команди, складання графіку роботи персоналу.
work.ua