
Керуючий мережею закладів харчування
- Житомир
- Постоянная работа
- Полная занятость
- Досвід роботи на посаді керуючого у сфері роздрібної торгівлі або громадського харчування.
- Знання стандартів сервісу, технік з продажу та ефективне використання їх у роботі.
- Навички фінансового планування та аналізу - вміння аналізувати основні показники роботи закладу.
- Впевнений користувач ПК (MS Office, 1С, Excel)
- Лідерські якості, вміння мотивувати та об'єднувати команду.
- Організованість, стресостійкість, вміння працювати в багатозадачному режимі.
- Комунікабельність і клієнтоорієнтованість.
- Наявність авто бажано.
- Керувати персоналом піцерій та виконання планових показників з продажу.
- Управління бюджетом, аналіз фінансових показників, оптимізація витрат.
- Забезпечення високого рівня обслуговування гостей, контроль стандартів якості і сервісу.
- Брати активну участь у навчанні та адаптації персоналу.
- Вирішення нестандартних ситуацій, забезпечення позитивного досвіду для відвідувачів.
- Контролювати виконання маркетингових заходів.
- Вести звітність.
- Графік роботи: 5-денний робочий тиждень (вихідні -сб, нд).
- Конкурентну зарплату: Ставка+KPI.
- Затишну атмосферу: Робота в дружній команді, де цінують ідеї та ініціативу.
- Бонуси: Знижки на власну продукцію, участь у корпоративних заходах.
work.ua