Вимоги:Бажання працювати та розвиватися у сфері хлібопекарства (досвід роботи буде перевагою, але не обов'язковий - навчаємо на місці).Відповідальність, уважність, акуратність.Пунктуальність та дисциплінованість.Дотримання правил техніки безпеки та санітарних норм.Витривалість та готовність до фізичної роботи.Обов'язки:Випікання хліба та іншої хлібобулочної продукції.Дотримання рецептури та технологічних процесів.Контроль якості готової продукції.Підтримання чистоти та порядку на робочому місці.Виконання інструкцій майстра та керівництва.Умови роботи:Роботодавець проводить навчання (можна без досвіду).Надається транспорт для доїзду на роботу.Стабільна заробітна плата.Робота у дружньому колективі.