Керуючий рестораном
Station Pizza
- Киев Нижнее, Луганская Область
- Постоянная работа
- Полная занятость
- Поділ, Нижній Вал, 35
- Позняки, Просп. Петра Григоренка 5а
- Честність;
- Саморозвиток;
- Досвід керівництва у сфері HoReCa від 2 років;
- Успішний досвід реалізації проєктів по розвитку ресторанного закладу;
- Орієнтація на результат та ефективність процесів;
- Енергійність, відповідальність і лідерські якості;
- Високі комунікативні навички та прагнення розвивати себе і компанію.
- Управління роботою ресторану на всіх рівнях: персонал, сервіс, навчання команди, процеси і тд.;
- Впровадження та підтримка високих стандартів сервісу, щоб кожен гість залишався задоволеним;
- Мотивація і розвиток команди, створення комфортного середовища для роботи;
- Високу заробітну плату, що переглядається за результатами роботи;
- Роботу в єфективній команді, в якій цінують професіоналізм та підтримують один одного та розвиток і досягнення спільного результату;
- Можливість реально впливати на розвиток ресторану та впроваджувати свої ідеї;
- Дворазове безкоштовне харчування + знижки на все меню піцерії;
- Всі можливості для професіонального та особистого розвитку.
work.ua