Керівник кондитерського цеху
Київський м'ясокомбінат
- Белая Церковь, Киевская Область
- Постоянная работа
- Полная занятость
- Організація та контроль роботи кондитерного цеху.
- Планування виробництва і забезпечення виконання виробничих завдань.
- Дотримання технологій виготовлення кондитерських виробів та контроль якості продукції.
- Управління персоналом: постановка завдань, контроль їх виконання, навчання та мотивація працівників.
- Ведення виробничої документації та звітності.
- Забезпечення дотримання санітарно-гігієнічних норм і правил безпеки праці.
- Досвід роботи на керівній посаді у харчовій промисловості (бажано у кондитерському виробництві).
- Профільна освіта (технолог харчової продукції, харчова промисловість та ін.).
- Знання технологічних процесів виготовлення кондитерських виробів.
- Організаторські здібності, вміння працювати з командою.
- Відповідальність, уважність.
- Конкурентна заробітна плата (обговорюється на співбесіді)
- Робота на сучасному виробництві з можливістю впливати на процеси
Rabota