Головний інженер
Грона
- Сквира, Киевская Область
- Постоянная работа
- Полная занятость
- стабільний приріст виробництва;
- великий досвід роботи на ринку борошняних виробів (31 рік);
- ми будуємо наш бізнес у дусі чесної конкуренції;
- корпоративний дух, командна робота на загальний результат;
- гарантія високої якості продукту, ідеальне співвідношення «ціна-якість»;
- наш асортимент уміщує безліч видів печива на будь-який смак;
- ми виготовляємо те, що вміємо найкраще, використовуючи лише надійні ресурси та якісну сировину.
- Бізнес, який успішно розвивається. Щороку виведення нових продуктів на ринок.
- Велику увагу компанія приділяє систематизації процесів якості та безпечності.
- Компанія націлена на тривалу співпрацю, функціональний та кар'єрний розвиток своїх співробітників.
- Оформлення: офіційне з першого робочого дня.
- Тривалість випробувального терміну: 1 — 3 місяці.
- Оплачувана відпустка та лікарняні: згідно Законодавства України.
- Вразі переїзду працівникам орендуємо житло не далеко від підприємства.
- Графік робочого часу: 9-18:00 (пн — пт).
- Заробітна плата: ставка — бонус (KPI).
- забезпечувати стабільність процесів технічного обслуговування виробництва;
- шукати нових технічних рішень з точки зору оптимізації процесів і витрат;
- формувати технічні завдання на виробництво;
- вносити пропозиції щодо модернізації ліній та харчового обладнання в цілому;
- організовувати роботу механічної та енергетичної служби підприємства;
- організовувати безперервну і технічно правильну експлуатацію обладнання;
- розробляти плани (графіки) оглядів і профілактичних ремонтів обладнання, забезпечувати технічну підготовку виробництва;
- приймати участь у вивченні причин підвищеного зносу обладнання, його простоїв, розслідування аварій, розробляти та впроваджувати заходи по їх ліквідації і попередження;
- аналізувати витрати на ремонт харчового обладнання;
- керувати розробкою та впровадженням заходів по заміні малоефективного обладнання на більш оптимальне та високо виробниче, з метою зниження затрат на ремонт та збільшення продуктивності.
- організовувати роботу з обліку наявності та руху товарно-матеріальних ціностей.
- виконувати вимоги до підприємств харчової промисловості, вимоги чинних видань ISO 22000, FSSC 22000 та документації інтегрованої системи менеджменту підприємства.
- вища технічна освіта, харчового напрямку — бажано;
- досвід успішної роботи в управлінні виробництвом від 5 років;
- знання технічної, конструктивної та нормативної документації;
- знання технологічного обладнання харчового виробництва — буде перевагою;
- уміння читати технічні схеми обладнання, креслення, деталей;
- уміння організовувати роботу служб у підпорядкуванні;
- впевнений користувач ПК (AutoCad, Microsoft Office, Internet);
- вміння управляти персоналом від 20 чол.
Jobs.ua