Завідувач харчового виробництва

Фудіцина

  • Киев
  • Постоянная работа
  • Полная занятость
  • 10 д. назад
Фудіцина: їжа, що лікує!Бренд Foodicine об?єднує низку компаній, що розвивають харчову інфраструктуру в медичних закладах України.Ми годуємо пацієнтів за державним замовленням та відкриваємо кафе і ресторани мережі FoodieSpace на території лікарень.Нам довіряють понад 70 медичних установ у 9 областях України - Київській, Львівській, Волинській, Хмельницькій, Закарпатській та інших.Уже 10 років ми щиро вболіваємо за швидке одужання пацієнтів, комфорт медичного персоналу та розвиток лікарень. Віримо, що харчова інфраструктура - це про якість, турботу та гідність.Ми працюємо у двох напрямах:
  • харчування пацієнтів за державним замовленням;
  • заклади громадського харчування в лікарнях.
Ми - соціально відповідальна команда. У 2019 році Фудіцина ініціювала створення громадської спілки «Академія харчування пацієнтів», яка реформує харчування в лікарнях України.Якщо ти небайдужий до себе, до людей і до країни - приєднуйся!Зараз ми шукаємо завідувача виробництвом, який буде успішним доповненням нашої команди!Завдання:
  • Управління штатом працівників кухні (30 підлеглих): участь у відборі нових працівників, за потреби - допомога у пошуку нових працівників.
  • Адаптація нових працівників на кухні; організація проходження медичного огляду працівниками; розподіл на зміни, табелювання робочого часу
  • Навчання персоналу, контроль роботи персоналу.
  • Організація всього виробничого процесу на кухні таким чином, щоб замовлення клієнтів готувалися вчасно, згідно заявки, з використанням внутрішніх таблиць калькуляції, відповідної якості та були доставлені клієнтам у призначений час у повному обсязі.
  • Контроль необхідних продуктів, обладнання та інвентарю на кухні: їх замовлення й використання, контроль якості (свіжість, сертифікати якості, строк придатності, умови зберігання - для продуктів), контроль технічного стану (справність, правильність використання працівниками кухні - для обладнання та інвентарю), проведення звірок та переобліку, організація та контроль ремонтних робіт (для обладнання та інвентарю).
Очікуємо:
  • Вища освіта у сфері харчового виробництва (молодший спеціаліст, спеціаліст, бакалавр, магістр за напрямком підготовки «Технологія харчового виробництва» або аналогічним).
  • Досвід роботи на аналогічній посаді у закладах харчування не менше 2-х років;
  • Знання правил та норм НАССР, досвід роботи за цією системою контролю якості - буде додатковою перевагою.
  • Знання технології приготування їжі загалом та дієтичних страв зокрема, вимог до якості готових страв.
  • Знання правил і норм охорони праці, протипожежного захисту, виробничої санітарії та особистої гігієни.
  • Вміння працювати на ПК: володіння програмами MS Word, MS Excel (базовий рівень), робота з електронною поштою, пошуковими системами.
Пропонуємо:
  • Роботу в соціально відповідальній та стабільній компанії, що є лідером у сфері медичного кейтерингу.
  • Гарантію роботи в умовах військового стану.
  • Офіційне працевлаштування з дотриманням гарантій КЗпП.
  • Мотиваційну програму з власною валютою та корпоративним магазином.
  • Безоплатне харчування, навчання та медогляд.
  • Свідому команду, з якою драйвово і працювати, і відпочивати, грати в мафію, і волонтерити.
Сьогодні команда Foodicine налічує понад 450 співробітників, а середній термін роботи в компанії - 2 роки. Надсилайте своє резюме, аби приєднатися до нашої команди!

Rabota