Графік роботи: з 08:00 до 17:00, обідня перерва з 12:00 до 13:30( по виконанню роботи)Обов'язки:Приготування смачних та різноманітних страв (комплексні обіди для 30-40 працівників)Складання меню орієнтовно на 2 тижні для планування закупівель.Закупівля продуктів та контроль їх якості.Ведення обліку кількості обідів.Прорахунок вартості обіду.Підтримання чистоти на кухні: миття посуду, кухонного приладдя, поверхонь та підлоги.Вимоги:Досвід роботи кухарем.Вміння смачно та різноманітно готувати.Відповідальність, охайність, відсутність шкідливих звичок.Пунктуальність та стабільний вихід на роботу.Ми пропонуємо:Стабільну роботу у дружньому колективі.Своєчасну виплату зарплати.Можливість самостійно планувати меню та організацію процесу.