Технолог харчового виробництва
Прод майстер, ТОВ
- Ровно
- Постоянная работа
- Полная занятость
- вища або середня спеціальна освіта за напрямком «Харчові технології»;
- досвід роботи технологом в харчовій промисловості (кондитерська буде перевагою);
- розуміння виробничого процесу;
- націленість на результат та креативність;
- бажання розвитватися.
- ведення та розробка технологічної документації, рецептур;
- тестування сировини, розробка і впровадження нової продукції;
- розрахунок енергетичної цінності продукції;
- затвердження еталону готової продукції;
- оптимізація технологічних процесів та участь у впровадженні нових технологій;
- створення нових продуктів, удосконалення існуючих;
- контроль за якістю виготовленої продукції;
- співпраця з виробництвом.
- робота у стабільній компанії, що зарекомендувала себе на ринку кондитерських виробів;
- робочий тиждень з пн-пт з 9.00 - 18.00 год;
- професійний ріст, перспектива побудови кар'єри;
- конкурентна та вчасна оплата праці;
- працевлаштування згідно КЗпП.
Rabota