Керівник виробництва
Food Scouts Collective
- Киев
- Постоянная работа
- Полная занятость
- Побудувати виробничу базу для х5 зростання: взяти існуюче виробництво і перетворити його на ефективну, гнучку та масштабовану систему з чіткими процесами та стандартами.
- Оптимізація процесів: Аналіз існуючих процесів, пошук "вузьких місць" (наприклад, черга до спільного обладнання) та їх усунення для підвищення ефективності.
- Сформувати сильну команду та стати її лідером:взяти на себе пряме керівництво командою кухарів та кур'єрів, а головне - побудувати повний цикл роботи з людьми:
- Адаптація та навчання: розробити та впровадити методологію навчання для нових співробітників, особисто їх навчати та контролювати результати через систему атестацій.
- Найм: разом з операційним менеджером наймати та формувати сильну core team на виробництві.
- Бути емоційним ядром та стабілізатором: стати опорою для команди, транслювати спокій та впевненість, впроваджувати культуру поваги та бути буфером між креативними шефами та виробництвом.
- Налагодити щоденне планування та документообіг: впровадити систему денних, тижневих, місячних виробничих планів, єдині стандарти якості та чистоти, а також за перші 3 місяці повністю організувати операційний документообіг (накладні, санкнижки тощо).
- Взяти відповідальність за повний цикл виробництва: створити та керувати фінальною точкою контролю, гарантуючи, що кожне замовлення - від якості продукту до пакування - є бездоганним.
- Керувати ресурсами та обладнанням: взяти на себе процеси закупівель, управління складськими залишками, а також повний цикл роботи з обладнанням: від контролю за його станом та своєчасного обслуговування до стратегічного планування заміни.
- Налагодити системну взаємодію з шефами: чітко розмежувати відповідальність, забравши на себе всю операційну рутину та масштабування рецептур (перетворюючи рецепт на 10 одиниць на стабільний технологічний процес для 500).
- Перетворити бренд Food Scouts на R&D-лабораторію: використовувати виробництво власного бренду як простір для відточування ідеальних процесів та підготовки компанії до майбутніх викликів.
- Автоматизація: пропонувати рішення для запуску масштабованих продуктів, які виготовляються на автоматизованому обладнанні, готуючи компанію до наступного етапу зростання.
- Відпустки, вихідні, лікарняні за чинним законодовством України: щорічна відпустка (мінімум 24 дні), вихідні дні - за домовленістю, а також оплачувані лікарняні. Перша відпустка буде доступною через 6 місяців роботи.
- Додаткові бенефіти: тепла дружня команда, постійні дегустації, участь в партнерських бранчах і корисний network, амбітні завдання і можливість реалізувати власні підприємницькі ідеї на базі FSC.
Rabota