
Заступник керуючого магазину по виробництву (кулінарія, випічка)
- Одесса
- Постоянная работа
- Полная занятость
- Профільна освіта;
- Досвід роботи завідувачем виробництва чи шеф-кухарем;
- Знання холодного, гарячого цехів; випікання хлібобулочних виробів;
- Робота із технологічними картами, рецептурами;
- Хороші управлінські якості, вміння організувати роботу, бажання навчати, мотивувати.
- Очолити роботу виробничого цеху;
- Організація технологічних процесів на кухні, замовлення сировини, контроль залишків, контроль якості;
- Контроль за дотриманням працівниками норм і вимог щодо якості, асортименту, смакових якостей тощо;
- Веде всю документацію виробництва, проведення інвентаризації.
- Оформлення згідно з КЗпП України;
- Графік роботи 5/2;
- Стабільна заробітна плата, ставка + премії;
- Можливість зростання зп згідно з категорією;
- Навчання за рахунок компанії;
- Можливість кар'єрного зростання в компанії, що активно розвивається.
- Умови виплати заробітної плати (порядок та строки її виплати, поділ на посадовий оклад та преміальну частину), графік роботи та інші деталі будуть обговорюватись на співбесіді.
work.ua