Су-шеф
Selfish Club
- Киев
- Постоянная работа
- Полная занятость
- Організація та координація всіх процесів роботи кухні ресторану;
- Перевірка готовності усіх ділянок роботи до відкриття ресторану: наявність заготовок і готових страв, чистота і порядок у цехах кухні; наявність маркувань на продуктах і п/ф, наявність необхідних продуктів у достатній кількості; вихід на роботу всіх працівників за затвердженим графіком; контроль за дотриманням співробітниками стандартів зовнішнього вигляду;
- Складання заявок на необхідні товари і сировину, забезпечувати їх своєчасне отримання від постачальників, контролювати строки постачання, асортимент, кількість надходження та їх якість;
- Перевірка наявності усіх позицій у меню;
- Контроль якості, зовнішнього вигляду та і часу видачі страв;
- Контроль товарних залишок та проведення інвентаризацій;
- Заміщення шеф-кухаря в період його відсутності;
- Виконання доручень шеф-кухаря, пов'язані з виробничими процесами кухні;
- Своєчасно проходити медичні обстеження, згідно з вимогами СЕС.
- Профільна освіта
- Успішний досвід роботи від 2-х років су-шефом або старшим кухарем у ресторанному бізнесі
- Знання технологічних процесів приготування страв
- Знання норм витрат сировини i напівфабрикатів
- Знання калькуляції страв i кулінарних виробів
- Організаторські здібності
- Управління людьми
- Лідерство
- Орієнтація на результат
- Позмінний графік, з можливістю проживати на території комплексу
- Ринкова заробітна плата + премії
- Безкоштовний трансфер (від/до метро «Харківська» в Києві та з/до міста Бориспіль)
work.ua