Шеф-повар
Зубков А.А., ФЛП
- Одесса
- Постоянная работа
- Полная занятость
- Досвід роботи на аналогічній посаді від 2 років;
- Вміння готувати різні страви, дотримуючись рецептур і норм якості;
- Знання сучасних кулінарних технологій і трендів;
- Високий рівень креативності і творчості в розробці нових страв;
- Вміння працювати в команді і керувати кухні;
- Відповідальність, організованість та швидкість реакції на непередбачувані ситуації.
- Розробка меню, включаючи різноманітні страви і напої;
- Контроль якості продуктів та дотримання санітарних норм на кухні;
- Організація робочого процесу на кухні, розподіл обов'язків між персоналом;
- Навчання і контроль над підлеглими;
- Забезпечення стабільної якості готових страв;
- Виявлення нових трендів у гастрономії та їх впровадження на кухні.
- Конкурентоспроможну заробітну плату;
- Роботу у затишному кафе барі з приємною атмосферою;
- Можливість професійного росту та самореалізації;
- Гнучкий графік роботи;
- Знижки на продукцію та послуги компанії.
work.ua