Сушеф, старший кухар (ст. м. Оболонь)

М'ясторія

  • Киев
  • Постоянная работа
  • Полная занятость
  • 23 д. назад
«М'ясторія» - бренд, що створює авторські продукти для гурманів на основі відбірного українського м'яса. Ми перші, хто розробив унікальну концепцію Steak & Grill з особливою атмосферою та сучасними рішеннями для наших клієнтів. Ми є експертом № 1 із виробництва українських стейків та інших преміальних м'ясних продуктів, які доставляємо у кожен куточок України. Чіткі принципи взаємодії з кращими постачальниками м'яса та продуктів для наших страв - ніяких компромісів, тільки високі стандарти і безумовна якість. Наша робота схожа на годинниковий механізм: відточене приготування, сучасна подача, швидка доставка, правильне зберігання. М'ясторія - з нами кожен стає гурманом!Запрошуємо на роботу СУ-ШЕФАОбов'язки:
  • Планування та використання робочого часу персоналу;
  • Прийом продуктів, напівфабрикати та сировини зі складу;
  • Забезпечення раціональної організації технологічного процесу, розподіляючи роботу протягом зміни між кухарями;
  • Формування заявки у відділ закупівель на продукти, напівфабрикати та сировину;
Контроль за:
  • експлуатацією технологічного устаткування, виробничого інвентарю, ваговимірювальних приладів;
  • технологією приготування їжі, нормами закладання сировини;
  • термінами реалізації,
  • асортиментом,
  • кількістю і якістю продуктів, що надходять зі складу;
  • додержанням впродовж зміни працівниками норм охорони праці, протипожежного захисту, виробничої санітарії та особистої гігієни, виробничої та трудової дисципліни, правил внутрішнього розпорядку.
Вимоги:
  • Досвід роботи на кухні від 2 років, з них не менше 1 року на посаді су-шефа або старшого кухаря;
  • Знання кухонь (вказати потрібну: європейська, азійська, авторська тощо);
  • Вміння організувати роботу команди та контролювати процеси на кухні;
  • Знання санітарних норм і стандартів HACCP;
  • Вміння працювати в умовах високого навантаження;
  • Комунікабельність, лідерські якості, стресостійкість;
  • Готовність до гнучкого графіку роботи (вечірні зміни, вихідні, святкові дні);
  • Бажано: профільна освіта та досвід роботи з техкартою/розробкою меню.
Умови роботи:
  • Робота у великій компанії, що постійно розвивається;
  • Гідна оплата праці;
  • Графік роботи 5/2 (9-ти годинний) або 3/3, 4/3 з 9.00 - 22.00;
  • Безкоштовне харчування;
  • Оплачувана відпустка;
  • Дружній молодий колектив.
Надсилайте ваші резюме або телефонуйте - 0672578313 Галина. Чекаємо на Вас!

Rabota