
Адміністратор ресторану
- Житомир
- Постоянная работа
- Полная занятость
- Контроль над роботою офіціантів, барменів;
- Робота з постійними клієнтами, вивчення їх потреб та попит;
- Контроль якості сервісу, комунікація з гостями щодо відсутності скарг;
- Залучення, проведення бенкетів, тематичних заходів;
- Ведення стандартної документації ресторану (ТТН, Х-звіт, Z-звіт, книга скарг та пропозицій тощо);
- Участь у інвентаризаціях ресторану;
- Підготовка короткострокових планів;
- Вирішення конфліктних, нестандартних ситуацій;
- Контролює наявність сертифікатів якості, гігієнічного висновку тощо.
- Стабільна та гідна оплата праці;
- Офіційне оформлення, оплачувану відпустку та лікарняні;
- Можливість професійного зростання та кар'єрного розвитку.
- Обов'язкове знання ресторанного сервісу;
- Досвід роботи на аналогічній посаді;
- Уміння планувати та організовувати роботу;
- Вміння генерувати цікаві ідеї та методи залучення нових клієнтів;
- Бажання рости та розвиватися у своїй професії.
work.ua