Шеф-кондитер
Грибенко С.М., ФОП
- Бровары, Киевская Область
- Постоянная работа
- Полная занятость
- Створювати кондитерські шедеври за власними розробками та рецептурами популярних кондитерських виробів для реалізації в нашій торговій мережі;
- Навчати персонал стандартам якості, дотримання рецептур та вимог санітарії;
- Організовувати технологічні процеси та створювати технологічні карти виготовлення кондитерських виробів;
- Керувати процесами приготування, заморожування напівфабрикатів кондитерських виробів; контролювати запаси інгредієнтів, їх якість та придатність;
- Підтримувати чистоту на робочому місці та контролювати дотримання правил трудової дисципліни.
- Досвід роботи за напрямком, креативне мислення та творчий підхід у роботі;
- Профільна освіта (вища або середня спеціальна);
- Любов до кондитерської справи, акуратність та організованість.
- Стабільну роботу у дружній команді, де цінують вашу майстерність та ідеї;
- Можливість створення авторських виробів та формування асортименту;
- Зручний графік роботи 5/2; 3/3; 4/4;7/7 (обговорюється індивідуально). Можливий також вахтовий метод;
- Роботу у сучасному, облаштованому цеху;
- Службовим житлом та харчуванням забезпечуємо.
work.ua