Про нас: стильний м'ясо-вино ресторан з атмосферою, професійною командою та авторською кухнею.Що робитимете:- Вести команду (офіціанти, кухня, бар…)- Забезпечувати сервіс на рівні, контролювати якість- Планувати закупівлі, контролювати фінанси- Спілкуватися з гостями, формувати культуру закладу- Розвивати ресторан разом із власницеюМи чекаємо:- Досвід роботи в ресторанах HoReCa від 2 років- Лідерські якості, відповідальність та організованість- Знання Excel, POS-систем- Орієнтацію на результат і прагнення до розвиткуМи пропонуємо:- ставка + % від прибутку- Матимете реальний вплив на розвиток закладу- Умови обговоримо на зустрічіКонтактний номер телефону - 098 707 11 00, ЮліяПрохання телефонувати з понеділка по п'ятницю, з 10 до 18-ої)