
Завідувач виробництва (кулінарія, м'ясо, пекарня)
- Киев
- Постоянная работа
- Полная занятость
- Організація та контроль процесів на виробництві;
- Управління персоналом відділу (виконання і контроль завдань, розвиток персоналу, контроль робочого часу, складання і контроль графіків);
- Виконання планових показників;
- Оцінка якості сировини та готової продукції на вітрині;
- Аналіз асортименту, аналіз продажів та подання пропозицій щодо нових видів продукції;
- Складання карт технологічних процесів.
- Проведення інвентаризації, контроль списання;
- Організація та участь у процесі підбору, стажування, навчання, адаптації та оцінки нових співробітників на виробництві.
- Профільна освіта;
- Досвід роботи від в мережах роздрібної торгівлі на аналогічній посаді;
- Успішний досвід керування персоналом;
- Комунікабельність;
- Ініціативність;
- Вміння працювати на результат.
- Офіційне працевлаштування;
- Графік роботи 5/2;
- Конкурентна заробітну плату та стабільну її виплату;
- Дружній колектив.
Rabota