Опис вакансіїМи відкриваємо нову піцерію в самому серці Карпат у Буковелі і шукаємо талановитого су-шефа! Якщо ти любиш сучасну кухню, драйв і хочеш стати частиною команди з вогником - тобі до нас!✅ Умови роботи:Графік роботи: 15−20 роб.днів, 09:00 - 22:00 год.;Висока заробітня плата;Забезпечуємо житлом;Оплачуване стажування (можна стартувати вже зараз у Тернополі).📌 Що потрібно:Досвід роботи на кухні (перевага - у піцеріях/ресторанах європейської кухні);Вміння працювати в команді та організовувати процес;Бажання розвиватися разом з нами..📌Завдання - управління кухнею ресторану : * Організація та контроль технології приготування страв;
Складання списку закупки необхідних продуктів;
Контроль якості і зберігання продуктів; проведення інвентаризацій;
Робота з командою кухарів (підбір, навчання, мотивація).
Відправляй резюме або телефонуй 📲 - і розпочнемо знайомство!ВідгукнутисяГотельно-ресторанний бізнес, 250-1000 співробітників