Керуючий рестораном

Kolos

  • Львов
  • Постоянная работа
  • Полная занятость
  • 2 д. назад
Опис вакансіїМи в пошуку керівника ресторану, який стане частиною нашої команди ресторану «Колос»Основні обов'язки:
  • Організація та контроль щоденної роботи ресторану.
  • Управління персоналом, мотивація, контроль.
  • Забезпечення високого рівня обслуговування гостей.
  • Розробка та впровадження стратегій для підвищення прибутковості ресторану.
  • Контроль якості продуктів та дотримання стандартів приготування страв.
  • Забезпечення виконання фінансових та комерційних показників.
  • Управління бюджетом, планування витрат та оптимізація видатків.
  • Робота з постачальниками, контроль за закупівлею та наявністю необхідних ресурсів.
  • Контроль дотримання санітарних норм і стандартів безпеки.
  • Планування та реалізація маркетингових активностей для залучення нових гостей та утримання постійних.
Вимоги до кандидата:
  • Досвід роботи на керівній посаді в ресторанному бізнесі.
  • Глибоке розуміння ресторанних процесів та специфіки індустрії.
  • Відмінні навички управління персоналом, лідерські якості.
  • Розвинені комунікативні та організаційні навички.
  • Вміння аналізувати фінансові показники та працювати з бюджетом.
  • Високий рівень відповідальності та орієнтація на результат.
  • Знання стандартів обслуговування та управління якістю.
Ми пропонуємо:
  • Конкурентну заробітну плату та систему бонусів.
  • Графік роботи 5/2 (2 вихідних можна брати в будні)
  • Можливості для професійного розвитку.
  • Дружню атмосферу.
Локація м. Львів, вулиця Володимира Винниченка, 3Якщо ви готові взяти на себе відповідальність за управління рестораном, забезпечення високих стандартів обслуговування та бажаєте досягати нових висот разом з нашою командою, надсилайте своє резюме або телефонуйте - Ксенія HR.ВідгукнутисяГотельно-ресторанний бізнес, 10-50 співробітників

work.ua