Менеджер системи безпечності та якості харчових продуктів

«КБФ»

  • Киев
  • Постоянная работа
  • Полная занятость
  • 14 д. назад
Опис вакансіїВимоги, побажання:
  • Вища освіта (галузь знань: харчова промисловість);
  • Досвід роботи на харчовому підприємстві за направленням: система безпечності харчової продукції;
  • Знання основних вимог системи менеджменту якості та безпечності харчових продуктів НАССР. Знання основних вимог міжнародних стандартів: ISO, FSSC 22000; вміння працювати з нормативними документами: ДСТУ, ТУ У;
  • Впевнений користувач ПК (офісний пакет);
  • Досвід роботи на аналогічній посаді від 1 року;
  • Готовність працювати з великими об’ємами інформації;
  • Комунікабельність, витримка.
Обов'язки:
  • Розроблення , впровадження, вдосконалення процесів системи безпечності та якості харчових продуктів;
  • Навчання і консультація співробітників з питань розробки, функціонування та удосконалення системи управління якістю та безпечністю;
  • Виявлення причин , що викликають виготовлення невідповідної продукції, розроблення та впровадження заходів по їх усуненню;
  • Розроблення графіків внутрішніх аудитів і їх проведення у відповідності з цими графіками;
  • Здійснення контакту із зовнішніми аудиторами під час організації та проведення зовнішніх аудитів;
  • Підтримання в актуалізованому стані документацію системи управління якістю та безпечністю харчових продуктів та контроль функціонування процесів: «Управління документацією», «Управління протоколами», «Коригувальні дії», «Запобіжні дії» і т.д.;
  • Підготовка продукції для досліджень в незалежних лабораторіях ( ДП «Укрметртестстандарт», Харчова контрольно- виробнича лабораторія);
  • Оформлення експортних документів (заявка, сертифікат здоров’я);
  • Співпраця з іншими відділами компанії.
Умови: Офіційне працевлаштування, щорічна та додаткова відпустки, оплата лікарняних листів, робочий день: 9.00 - 18.00, 5/2., заробітня плата за результатами співбесіди.

Jobs.ua