
Сомельє ресторану «Mirali
- Киев
- Постоянная работа
- Полная занятость
- прагне розвитку (коли багаж знань і досвіду вимагає новизни);
- легко знаходить спільну мову з будь-яким гостем - від новачка до винного експерта;
- вміє просто та зрозуміло пояснювати складні терміни та концепції;
- щиро вірить у натуральні вина й хоче з ними працювати.
- Здійснювати професійний продаж вина в магазині «Sabotage» для гостей ресторану;
- Консультувати гостей ресторану «Mirali» щодо поєднання вина зі стравами;
- Проводити дегустації вин для гостей ресторану;
- Працювати з обліковими системами;
- Проводити переоблік вина раз на три/чотири місяці;
- Щотижня перевіряти залишки вина, яке продається по бокалах;
- Оновлювати винну карту ресторану раз на три місяці (вина по бокалах);
- Проводити презентацію вина для команди раз на три місяці - за оновленою винною картою;
- Поповнювати винну колекцію ресторану цікавими та ексклюзивними зразками
- Знання процесу виробництва вина (сорти винограду, регіони, технології);
- Вміння розрізняти ігристі, десертні, сухі, кріплені вина та розуміти їхні особливості;
- Розвинені дегустаційні навички.
- Офіційний дохід: • під час випробувального терміну - ставка 20 000 грн + % від маржі (вино по бокалах та по пляшках); • після - 35 000−40 000 грн (сукупний дохід: ставка + %);
- Графік: 3 дні на тиждень (чт, пт, сб) з 16:30 до 22:00 + 4 додаткові години на тиждень для поточних завдань;
- Команду професіоналів, закоханих у натуральне вино.
work.ua