Кухар
36По
- Львов
- Постоянная работа
- Полная занятость
- Знання базових технік холодного процесу;
- Акуратність, швидкість, відповідальність;
- Вміння працювати в команді та за темпом.
- Приготування страв холодного процесу: салати, закуски, тартари, брускети тощо;
- Робота згідно технологічних карт;
- Контроль якості продуктів та дотримання стандартів подачі;
- Підготовка інгредієнтів та заготовок;
- Підтримання чистоти та порядку на робочому місці;
- Досвід роботи на аналогічній посаді
- Висока зп та %;
- Графік: 2/2 або 3/3, 4/2 - обговорюємо зручно для обох сторін;
- Безкоштовне харчування;
- Розвозка в кінці робочої зміни ;
- Молодий, драйвовий колектив;
- Можливість навчатися, розвиватися і бути частиною одного з найпопулярніших ресторанів міста.
work.ua