Технолог (м'ясна перебобка)
Буффало Віледж, ТОВ
- Винница
- Постоянная работа
- Полная занятость
- Контролювати технологічні процеси переробки м'яса, щоб продукція відповідала стандартам якості та безпеки.
- Розробляти та вдосконалювати рецептури і технології виробництва м'ясних продуктів.
- Проводити аналіз сировини та готової продукції, контролювати відповідність нормам.
- Співпрацювати з виробничим персоналом для впровадження оптимальних виробничих рішень.
- Забезпечувати дотримання санітарних і гігієнічних норм на виробництві.
- Впроваджувати нові методи і технології для підвищення ефективності та якості продукції.
- Людину з вищою освітою у сфері харчових технологій або суміжній галузі.
- Фахівця з досвідом роботи на посаді технолога м'ясної переробки від 2 років.
- Відповідального та уважного до деталей спеціаліста, який цінує якість і безпеку продукту.
- Того, хто вміє працювати в команді, відкритий до професійного розвитку та готовий вносити свої ідеї.
- Знання стандартів безпечності харчових продуктів (HACCP, ISO) буде перевагою.
- Повноцінну зайнятість у стабільній компанії з власним виробництвом.
- Можливість впливати на якість і розвиток м'ясної продукції, працювати з професіоналами своєї справи.
- Комфортні умови праці та дружню атмосферу в колективі.
- Перспективи професійного зростання та навчання.
- Підтримку від команди
work.ua