Технолог харчової промисловості на виробництво
Провінція Плюс, ТОВ
- Киев
- Постоянная работа
- Полная занятость
- Організація і контроль технологічного процесу по виробництву заморожених напівфабрикатів.
- Розробка та вдосконалення прогресивних, економічно обґрунтованих ресурсо- та природозберігаючих технологічних процесів і наявних процесів виробництва.
- Розробка і запуск нових видів продукції (згідно запитів) та відпрацювання/затвердження сировини.
- Складання рецептур, технологічних карт та специфікацій.
- Контроль якості на кожному етапі виробництва для запезпечення 100% якості всієї готової продукції
- Контролювання виконання перспективних і річних планів технологічної підготовки виробництва, суворе додержання встановлених технологічних процесів, виявляти порушення технологічної дисципліни та вживати заходів щодо їх усунення.
- вищу освіту (економіка, харчові технології, хімія)
- досвід роботи на виробництві харчової продукції
- розуміння абревіатур ISO та НАССP, та для чого вони на виробництві
- аналітичне та логічне мислення
- вміння працювати в режимі багатозадачності
- навички ефективної комунікації
- графік роботи: ПН-ПТ: 8:00−17:00
- офіційне працевлаштування
- 24 календарні дні відпустки
- оплачуваний лікарняний
- знижки на власну продукцію
- місце роботи - Дарницький р-н, поблизу с.Проліски (безкоштовний трансфер від ст.м.Бориспільська) та з м.Бориспіль
work.ua