Кухар, член команди кухарів (виробництво)

FVSM

  • Запорожье
  • Постоянная работа
  • Полная занятость
  • 2 д. назад
Опис вакансіїРобота Кухаря в FVSM має значення не лише для гостей, а й для країни. Приєднуйся до команди, яка за зміну нагодує ресторанними стравами цілий батальйон!Спробувати РОБОТУ КУХАРЕМ в FVSM можна прямо зараз! БЕЗ ДОСВІДУ, профільної освіти чи спеціальних навичок.Локація: місто Запоріжжя, лівий берег.Шукаємо авантюристів, які чекали на виклики справжньої неінстаграмної кухні: отримати практику 2-річного досвіду кухні за 8 місяців на харчовому виробництві. Від «випікати хліб» до «розібрати курку на галантин» на 1000+ порцій. Це до снаги нашій команді. Приєднуйтесь!Ви вже в команді, якщо:
  • старші за 18 років
  • маєте оновлені військово-облікові документи (для військовозобов'язаних)
  • … це все.
Вашими обовʼязками будуть:
  • підготовка продуктів до процесу приготування
  • приготування страв згідно технологічних карт
  • підтримка чистоти та порядку на робочому місці
  • біла та чорна мийка із використанням тунельної посудомийки.
Ми пропонуємо:
  • зарплату залежно від досвіду та вмінь: - (перший місяць) від 20 900 до 53 460 грн/міс - (другий місяць) від 27 500 до 58 300 грн/міс. За наступні 4 місяці - до 31 460 - 64 020 грн/міс залежно від швидкості навчання
  • виплати 2 рази на місяць
  • графік 5/2 (18−22 робочих зміни на місяць)
  • зміни 12 годин (включно із перервами на обід, вечерю)
  • трансфер по Запоріжжю (доставка з/на виробництво)
  • компанія забезпечує проїзд на виробництво
  • місце у гуртожитку компанії в Запоріжжі (за домовленістю)
  • безоплатне харчування в їдальні виробництва та напої
  • все меню закладів FVSM в Києві - безплатно
  • оплачувану відпустку 22 дні (та вихідні) на рік
  • покроковий карʼєрний план зі старту
  • програми підвищення кваліфікації щокварталу.
Приєднуйтесь до команди FVSM, і:
  • оцініть переваги роботи за стандартами харчової безпеки та контролю якості «HACCP» - на кожному етапі виробництва
  • використовуйте лише високоякісні продукти, з яких створюватимете більше ніж 150 000 порцій здорових та поживних страв на місяць
  • працюйте за ретельно спланованими та задокументованими процесами виробництва
  • відповідайте за чітко визначені обов'язки та відповідальності, розумійте обовʼязки інших членів бригади кухарів завдяки ранговій системі ієрархії та кваліфікацій, побудованій на основі brigade de cuisine
  • працюючи на виробництвах доєднуйтесь до оборони держави
  • навчайтеся та підвищуйте кваліфікацію на кожному етапі своєї карʼєри
  • отримуйте досвід роботи пліч о пліч із шефом з міжнародним досвідом (в процесах із сучасними стандартами, які він запровадив).
Обирайте, як зручніше ВІДГУКНУТИСЯ на цю вакансію:
  • Напишіть в Telegram
, WhatsApp * Телефонуйте
Тарасу * Відгукніться на цьому сайтіДізнатися більше про FVSM:Хто наша команда:Проєкт мілітарі фонду FVSM в Запоріжжі:Фільм про нашу відданість справі оборони держави - 3-й рік без зупину:Засновник, візіонер та chef FVSM:З повагою, HR-команда FVSM.ВідгукнутисяХарчова промисловість, 50-250 співробітників

work.ua