
Кухар
Державна прикордонна служба України
- Запорожье
- Постоянная работа
- Полная занятость
- вміти готувати смачну і повноцінну їжу, постійно вдосконалювати кулінарні знання, добиваючись підвищення власної кваліфікації;
- виконувати правила первинної та теплової обробки продуктів, а також правила технології приготування їжі;
- знати і вміти проводити соління, квашення, консервування та сушіння овочів, фруктів.
- вік від 18 років відповідно до Закону України «Про військовий обов'язок та військову службу» (проходження строкової служби не обов'язково);
- придатність до військової служби за станом здоров'я;
- наявність відповідної освіти;
- відсутність судимостей та приводів до поліції;
- позитивна характеристика з останнього місця роботи, навчання, служби;
- організованість і відповідальність;
- здатність ефективно працювати як в колективі, так і самостійно;
- готовність вдосконалювати рівень військових професійних знань;
- стресостійкість.
- військова служба за контрактом;
- служба в м. Запоріжжя;
- соціальний захист військовослужбовців і членів їхніх сімей.
work.ua