Технолог, керівник кулінарного цеху
ВЕЛКОВ, ТОВ
- Сумы
- 20 000 грн в месяц
- Постоянная работа
- Полная занятость
- Освіта за фахом: технолог, кухар або інша відповідна запиту;
- Знання технологічних процесів приготування страв та роботи з готовою продукцією;
- Володіння ПК на рівні впевненого користувача (Excel, Word)
- Навички планування роботи цеху та закупівель;
- Добре розвинуті: комунікабельність і гнучкість, організованість та аналітичне мислення, креативність та ініціативність.
- Графік роботи: 5/2 ;
- Своєчасна оплата праці 2 рази на місяць;
- Можливість професійного розвитку
- Дружній колектив.
- Здійснювати контроль за дотриманням технологічних карт, рецептур та встановлених термінів придатності продукції. Розробка та вдосконалення рецептур і технологій приготування харчової продукції;
- Проводить роботи спрямовані на покращення якості продукції;
- Створення калькуляційних та технологічних карт, розрахунок собівартості страв, формування пропозиції по її зниженню;
- Розрахунок потреби та замовлення сировини;
- Приймати участь у презентаціях замовнику;
- Брати участь у інвентаризації;
- Підготовка та погодження специфікацій;
- Ведення документаціі в обліковій системі по списанню сировини, закриття виробничих звітів, втрат виробництва;
- Ведення табелю.
Rabota