Сушеф
Іскімжі І.К., ФОП
- Черкассы
- Постоянная работа
- Полная занятость
- Свободу для творчості та реалізації ідей
- Сильну команду, яка завжди підтримує
- Конкурентну оплату
- Можливості для професійного зростання та розвитку
- Оплачувану відпустку двічі на рік
- Конкурентну заробітну плату та своєчасну її виплату
- Безкоштовне корпоративне харчування
- Регулярний відпочинок команди за рахунок закладу
- Дружню атмосферу та круту молоду команду професіоналів
- Досвід роботи Су-шефом від 1 року (перевага - досвід у мережевих проєктах)
- Глибоке розуміння сучасних кулінарних трендів та love to food
- Лідерські навички, вміння вибудовувати команду
- Досвід створення технологічних карт, калькуляцій, знання програми iiko/Poster/інші - буде плюсом
- Системність, ініціативність, відповідальність
- Створення, стандартизація та контроль рецептур, технологічних карт і калькуляцій.
- Проведення регулярних інвентаризацій, контроль залишків і списання.
- Закупка продуктів, порівняння цін, пошук і залучення нових постачальників, ведення обліку, оптимізація витрат, контроль переміщень між закладами.
- Контроль якості приготування страв, зовнішнього вигляду та смаку згідно зі стандартами компанії.
- Навчання кухарів, підвищення кваліфікації персоналу кухні.
- Контроль персоналу: дисципліна, ефективність, мотивація, навчання.
- Пошук та підбір нових кухонних працівників, проведення співбесід, адаптація.
- Контроль санітарного стану кухоні, дотримання норм гігієни та HACCP.
- Пошук та закупка нового кухонного обладнання, контроль справності обладнання, участь у плануванні кухні.
- Оптимізація виробничих процесів, зменшення food cost, контроль витрат, контроль ABC.
work.ua